Izvor: Piplmetar.rs, 03.Feb.2024, 13:30

Valensija pred Zvezdu objavila zvanično saopštenje o Dejvisu

Valensija je juče doživela ubedljiv poraz od Unikahe u šampionatu Španije, ali je mnogo veća briga za španskog evroligaša povreda centra Brendona Dejvisa.
Odmah je moglo da se pretpostavi da ga u utorak od 20h nećemo gledati u ekipi Valensije protiv Crvene zvezde u “Štark areni“, a večeras je španski klub to i zvanično potvrdio u kratkom saopštenju.
“Centar Brendon Dejvis morao je da se povuče juče u trećoj četvrtini utakmice protiv Unikahe pošto je povredio >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << levo koleno.
Testovi kojima je igrač podvrgnut pokazuju da je zadobio istegnuće levog kolena i isključuju potrebu za hirurškim lečenjem.
Dejvis će odsustvovati sa narednih utakmica našeg tima. Brzina njegovog oporavka će odrediti i njegov povratak u ekipu“, saopštila je Valensija, čija je ekipa bez Dejvisa doputovala u Beograd.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.