Vajs: Zapamtite ime Rajkovića, biće uskoro najbolji golman Evrope!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vajs: Zapamtite ime Rajkovića, biće uskoro najbolji golman Evrope!

“On ih je večeras spasio“, realno konstatuje trener Kairata

(Od specijalnog izveštača iz Kazahstana)

Reči koje se neće dopasti navijačima Crvene zvezde. Iako je u pitanju sasvim realna konstatacija. Vladimir Vajs je naime na konferenciji za novinare posle pobede Kairata nad crveno-belima od 2:1 i plasmana u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope izdvojio golmana Predraga Rajkovića kao najboljeg igrača beogradskog tima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<
"Zapamtite ime njihovog golmana. Biće uskoro najbolji u Evropi", rekao je Vajs i poentirao na račun ostalih igrača Zvezde: "On ih je večeras spasio".

O samoj utakmici kurtoazno.

"Odigrali smo neverovatnu utakmicu protiv jakog tima sa sjajnim trenerom. Ovo je odlično iskustvo za nas".

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trener Kairata: Zapamtite Zvezdinog golmana, biće najbolji u Evropi

Izvor: Blic, 09.Jul.2015

Trener Kairata Vladimir Vajs je posle pobede nad Crvenom zvezdom sa 2:1 (ukupno 4:1) u revanšu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope imao reči hvale za golmana Predraga Rajkovića..."Zapamtite ime Zvezdinog golmana. On ih je spasao ubedljivijeg poraza, a biće sigurno jedan od najvećih golmana Evrope",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.