VŠL: Zvezda se kockala, ali Vojvodina nije umela da je kazni

Izvor: Sportal.rs, 30.Okt.2014, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VŠL: Zvezda se kockala, ali Vojvodina nije umela da je kazni

Odbojkaši Crvene Zvezde uspeli su posle dramatične utakmice da zabeleže pobedu u prvoj utakmici trećeg kola Viner Štediše lige. Crveno-beli su u „Šumicama“ bili bolji od Vojvodine NS seme sa 3:2, po setovima 24:26, 30:28, 25:18, 25:27, 15:12.

Povelu su gosti u prvom setu, ali su odbojkaši Zvezda uspeli da izjednače nakon drugog seta koji se igrao na razliku. Nakon toga, su bez problema dobili treći set. U četvrtom delu igre, domaćini su imali čak četiri meč lopti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << koje nisu uspeli da iskoriste. Ipak, izabranici Dragana Kobiljskog su uspeli da dobro odigraju taj-brejk i dođu do pobede u ovom meču.

Najefikansiji u pobedničkom timu bio je Stoilović Filip sa 23 poena, dok je Gmitrović Aleksandar imao 21 poen. U timu iz Novog Sada, najviše poena je „upisao“ Luburić Dražen. Korektor Vojvodine osvojio je 24 poena.

Vojvodina se trenutno nalazi na prvom mestu tabele, sa sedam bodova. Zvezda se nalazi na trečem mestu sa šest bodova, dok je drugoplasirani Spartak iz Ljiga sa takođe šest bodova, ali i utakmicom manje. Preostale utakmice trećeg kola, na programu su u subotu.

(Tekst: Irina Porkajac, Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.