VREME JE ZA RASTANAK: Mitrović NAPUSTIO Bamberg! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2018, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VREME JE ZA RASTANAK: Mitrović NAPUSTIO Bamberg! (FOTO)

Gotovo je.

Bivši kapiten Crvene zvezde Luka Mitrović, od subote nije više član Brose Bamberga, objavljeno je na sajtu kluba. Mitrović je postao slobodan igrač, tako da će u narednom periodu biti prinuđen da traži novi klub..

SADA JE I ZVANIČNO: Bjelica POTPISAO za Kingse i poslao poruku BOGDANU (FOTO)

PARTIZAN DOVODI ISKUSNOG CENTRA! Crno-beli na pragu novog TRANSFERA! (FOTO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Danke @mitar_mitar9! Wir lösen den Vertrag mit dem 25-jährigen Serben auf. Über die Auflösungsmodalitäten des bis eigentlich 2020 laufenden Vertrags haben beide Seiten Stillschweigen vereinbart.

Wir wünschen Mitar natürlich alles Gute für die Zukunft und volle Genesung! pic.twitter.com/8PRu4hDcsZ

— Brose Bamberg (@BroseBamberg) July 21, 2018

U Bamberg je stigao 2017. godine, međutim, nije uspeo da se nametene tadašnjem treneru Trinkijeriju. Čelnici nemačke ekipe odlučili su da ne žele Mitrovića više u timu i zahvalili su mu se na dosadašnjoj saradnji. Da li je ovo šansa da se Mitrović vrati u Zvezdu i pokuša da ponovo stekne pobedničku formu. Još ništa nije zvanično, ali svakako da bi Delije želele bivšeg kapitena u timu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEDAN JE BJELICA: Navijač Minesote napravio gest za PAMĆENJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2018, 10:24

Srbin pojačao Sakramento...Teško je pao navijačima Minesote odlazak Nemanje Bjelice u Kaliforniju. Srpski as pojačao je Sakramento Kingse (više pročitajte OVDE) i u narednoj sezoni igraće sa još jednim reprezentativcem Bogdanom Bogdanovićem...VREME JE ZA RASTANAK: Mitrović NAPUSTIO Bamberg!...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.