VREME JE ZA POVRATAK: Zvezda uskoro još jača!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 22:56

VREME JE ZA POVRATAK: Zvezda uskoro još jača!

Povreda je prošlost...

Iskusni štoper Uroš Spajić se ove zime vratio u Crvenu zvezdu gde je i počeo svoju karijeru i nema sumnje da će predstavljati veliko pojačanje za šampiona Srbije, samo je pitanje kada će biti spreman da zaigra. Svoj poslednji meč je odigrao još krajem aprila prošle godine u pobedi njegove Kašimpaše nad domaćim Bešiktašom od 3:0, u meču u kom je i asistirao kod prvog gola.

Kasnije je imao problema sa povredom od koje se još >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uvek oporavlja, ali Crvcena zvezda je na društvenim mrežama ovog popodneva objavila dobru vest da je 30-godišnji defanzivac konačno počeo da trenira sa ekipom.

To znači da je njegov povratak na teren veoma blizu, ali treba imati u vidu da Zvezda na štoperskim pozicijama već ima dobar izbor kvalitetnih igrača, pre svih Dragovića i Erakovića, ali i iskusnog Milunovića, kao i sve boljeg Stefana Lekovića, omladinskog reprezentativca Srbije.

Pogledajte kako izgleda Ivana Marušić, devojka Zorana Popovića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.