VRELO, VRELO: Oglasila se Zvezda, pao novi potpis

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jul.2023, 20:59

VRELO, VRELO: Oglasila se Zvezda, pao novi potpis

Crveno-beli aktivni u prelaznom roku.

Jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope Nikola Topić potpisao je prvi profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom.

Nikola, sin nekadašnjeg igrača i trenera Crvene zvezde Milenka Topića, potpisao je četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.

Nikola je rođen u Novom Sadu 10.08.2005.godine,a prve košarkaške korake napravio je u novosadskom klubu „Defense“ pre nego što se kao 14-godišnjak preselio u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mlađe selekcije Crvene zvezde gde je nastavio da se igrački razvija.

Dete Crvene zvezde, jedan od najtalentovanijih igrača Evrope, mladi reprezentativac Srbije Nikola Topić, i zvanično je potpisao prvi profesionalni ugovor sa svojom Crvenom zvezdom! 🔴⚪️

Detaljnije: https://t.co/cPE4nqWZjH#kkcz #WeAreTheTeam #CrvenoBelaPorodica pic.twitter.com/HrDcXwVwaX

— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) July 17, 2023

„Mali Top“ je svoj talent pokazao i briljantnim partijama na kvalifikacionom turniru u Beogradu Adidas Next Generation gde je ubacivao i po 49 poena uz rekordan indeks 65, a sa sjajnim igrama u juniorskom timu nastavio je i na završnom turniru u Kaunasu.

Bio je član selekcije Srbije do 16 godina, i aktuelni je član mlade reprezentacije Srbije igrači do 19 godina.

Za prvi tim Crvene zvezde debitovao je sa 16 godina protiv ekipe Krke, dok je debi u Evroligi imao u Minhenu protiv Bajerna takođe sa 16 godina.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nikola Topić potpisao profesionalni ugovor sa KK Crvena zvezda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jul.2023

Jedan od najtalentovanijih košarkaša Evrope, mladi reprezentativac Srbije Nikola Topić, zvanično je potpisao prvi profesionalni ugovor sa Zvezdom, objavio je srpski šampion.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.