VRATIO SE: Zvezda ga kaznila, a on trenira punom parom (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VRATIO SE: Zvezda ga kaznila, a on trenira punom parom (VIDEO)

Delije ga žele što dalje od stadiona “Rajko Mitić”, a on izgleda želi da se vrati u prvi tim.

Bar se to može zaključiti iz snimaka koje je na svom Instagram profilu okačio kondicioni trener Crvene zvezde, Mihajlo Bata Radulović. Na njima je Džouš Parker koji vredno trenira kao da će se po povratku ekipe sa Kipra vratiti u prvi tim. Napadač Antigve i Barbude pokazao je zavidan nivo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fizičke pripreme.
 
Parker odradio bazu
A video posted by Bata Radulovic (@bataradulovic) on Feb 11, 2016 at 3:46am PST

 
Podsetimo, Džouš Parker je ponovo kasnio na početak priprema, to jest “nestao” je na četiri dana iz Beograda. Crvena zvezda je igrača kaznila sa oduzimanjem 10 posto od plate.
 
Zavrsetak baze @j23parker
A video posted by Bata Radulovic (@bataradulovic) on Feb 11, 2016 at 3:54am PST

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

LAKO JE NJEMU: Evo zašto Aleksandru Kataiju ne padaju teško pripreme na Kipru (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 11.Feb.2016

Fudbaler Crvene zvezde uživa u Pafosu. Aleksandru Kataiju drugi deo priprema na Kipru ne pada uopšte teško, pošto je u društvu lepše polovine. Trener crveno-belih odobrio je igračima da na Kipar vode supruge i devojke, ali su one morale da odsednu u nekom drugom hotelu. Tako je Kataiji u Pafos...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.