Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2015, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIJEIRA VERAN ZVEZDI: Delije pokažite se, Portugalac očekuje ludu proslavu titule

Dobre partije u dresu Crvene zvezde donele su primamljive ponude napadaču crveno-belih Hugu Vijeiri, koji se trenutno nalazi na odmoru u Portugaliji pa su ga tamošnji mediji zamolili za izjavu.
– Nikada nisam mislio da ću imati toliko ponuda u ruci, od top klubova, rekao je Zvezdin fudbaler u izjavi za A Bolu, a njegove reči prenosi B92.
Ipak, želja iskusnog napadača je da proslavi titulu sa crveno-belima.
– Moja želja je da ostanem u Crvenoj zvezdi do >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kraja sezone. Stvari se ovde odvijaju fantastično. Sjajno mi je u klubu, a ukoliko osvojimo titulu proslava će sigurno biti nešto nestvarno. Nisam imao predstavu da je Zvezda toliko veliki klub kada sam dolazio.
Zbog broja golova i driblinga kojima dovodi do ludila rivale mediji u otadžbini Vijeiru su uporedili sa Kristijanom Ronaldom.
– Znam da postoje ta poređenja u novinama, ali iskreno, mislim da niko ne može da se poredi sa Ronaldom, osim ako njegovo ime nije Mesi.
Hugo Vijeira je prilikom dolaska u Crvenu zvezdu potpisao dvogodišnji ugovor sa srpskim vicešampionom te bi zainteresovani klub morao da plati obeštećenje ukoliko ga želi u svom timu, a želju je za sada pokazao lisabonski Sporting.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vijeira: Želim da ostanem u Zvezdi

Izvor: TV Arena Sport, 24.Dec.2015, 13:26

Ovih dana pisalo se da Ugo Vijeira odlazi iz Zvezde. Međutim, biće da je ovom sjajanom napadaču ipak želja da ostane u timu crveno - belih..."Moja želja je da ostanem u Crvenoj zvezdi do kraja sezone. Ide mi fantastično, klub je neverovatan i proslava titule tamo mora da izgleda kao nešto što...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.