VIDIĆ VODEĆI U ANKETI EUROSPORTA

Izvor: Kurir, 27.Mar.2011, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDIĆ VODEĆI U ANKETI EUROSPORTA

BEOGRAD - Kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić za sada se nalazi u vođstvu u anketi veb sajta Eurosport koji čitaocima nudi izbor najboljeg igrača Premijer lige u tekućoj sezoni.

Anketa je postavljena u petak na naslovnoj stranici, a u ovom trenutku (nedelja popodne) glasalo je preko 12 hiljada navijača, dok najveće šanse za pobedu imaju nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i fudbaler Totenhema Geret Bejl.

Do nedelje u 17 časova i 15 minuta za Vidića >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je glasalo 3,100 navijača, za Bejla 2,888, a za trećeplasiranog Samira Nasrija iz Arsenala 2,576.

U konkurenciji su još Karlos Tevez, Skot Parker, Met Džarvis, Pol Robinson, Čarli Adam, Rafael Van der Vart i Džoi Barton, pa ako nemate pametnijeg posla ovde možete naći anketu i glasati za Nemanju.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Adel Tarabt - čudo iz Čempionšipa /video/

Izvor: Blic, 28.Mar.2011, 19:00

Kapiten Kvins Park Rendžersa Adel Tarabt proglašen je za najboljeg igrača engleskog Čempionšipa, a fenomenalni Marokanac je fantastičnim i neočekivanim potezima tokom sezone to definitivno i zaslužio...Britanski fudbalski šou "Soccer AM" se ove nedelje nije odlučio da u "Showboat" delu emisije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.