VIDEO: Veće mere obezbeđenja? Pa vidite valjda!

Izvor: B92, 03.Avg.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: "Veće mere obezbeđenja? Pa vidite valjda!"

Stadion Đenerali Arena oživeo je sat vremena pre početka utakmice između Crvene zvezde i Sparte, ali su "oživele" i mere obezbeđenja oko terena.

Veliki broj policajaca i redara može se videti na svim ulazima na kojima je kontrola stroga čak i za novinare.

Stadion nadleće helikopter, a jednog od policajaca smo upitali kakve su mere obezbeđenja u odnosu na ostale utakmice koje Sparta igra kao domaćin.

"Veće mere obezbeđenja? Pa vidite valjda! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Ima policajaca na svakoj utakmici to je normalno. Sada ih ima više", kaže češki policajac za B92.

Nereda oko samog terena nije bilo, ali je pozornost među redarima i policijom veća jer se očekuje veliki broj navijača gostiju.

Delije su tokom dana išle i kroz centar Praga, ali oko stadiona do 18 časova nije bilo većih organizovanih grupa navijača. Česi još uvek pamte 2009. godinu kada je u gradu bilo nereda u čijem su središtu bili navijači Zvezde.

Protivnik je ovog puta drugi, Crvena zvezda i Sparta igraju revanš od 19 časova, a crveno-beli brane prednost iz Beograda 2:0.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.