VIDEO: Vatrometom usred noći budili igrače Zvezde u Šeratonu

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Vatrometom usred noći budili igrače Zvezde u Šeratonu

Navijači Vojvodine sinoć su na nesvakidašnji način pokušali da pomognu svojim ljubimcima pred današnji derbi 26. kola protiv Crvene zvezde.

Igrači beogradskog kluba smešteni su u novootvorenom hotelu Šeraton na Bulevaru Evrope, ali su očigledno pre vremena imali buđenje.

Naime, u 3:45h probudio ih je, ali i stanovnike ovog dela Novog Sada, iznenadni vatromet i pucnjava raketa u trajanju od >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << skoro minute.

Za sada nema reakcija iz tabora beogradskog kluba, a koliko će ovo iznenadno buđenje igrača Zvezde usred noći imati efekta znaće se večeras.

Inače, hotel Šeraton koji je u vlasništvu MK grupe zvanično je otvoren danas, ali je i pre otvaranja počeo da prima goste pa su igrači i stručni štab lidera fudbalskog prvenstva Srbije jedni od prvih posetilaca ovog zdanja. To ipak nije omelo navijače Vojvodine da na vreme saznaju gde su se smestili i iznenade ih velikim vatrometom.



Meč Vojvodina - Zvezda igra se danas od 18h na Karađorđu, a uprava kluba je u međuvremenu odlučila da za navijače beogradskih crveno-belih snizi cenu ulaznice za južnu tribinu sa 400 na 100 dinara. Toliko košta i karta za sever, za zapad je 500 dinara, dok će na istok moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata, kao i deca koja se takmiče u okviru Lige novosadskih osnovnih škola.

Zvezda je lider šampionata i ima čak 29 bodova više od Vojvodina koja je na osmoj poziciji i bori se za plej-of.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

VIDEO: Navijači Vojvodine budili igrače Zvezde u pola noći

Izvor: B92, 07.Mar.2018

Vojvodina će od 18.00 dočekati Crvenu zvezdu u derbiju 26. kola Superlige Srbije, a navijači Novosađana pokušali su da pomognu svom timu.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.