(VIDEO) Pogledajte do sad neviđeni snimak sahrane Velibora Dunjića

Izvor: Press, 10.Jul.2014, 20:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) Pogledajte do sad neviđeni snimak sahrane Velibora Dunjića

Nepoznati napadač je pucao na Dunjića ispred jednog beogradskog splava i s tri hica ga usmrtio. Tom prilikom je teško ranjena njegova devojka, Nina Šobota, koja je s njim bila u automobilu.
Neposredno nakon ubistva, policija je saopštila da je poznat ubica Dunjića, kao i da se za njim izntenzivno traga. Međutim, on do danas nije pronađen.
Novinarima, kao ni fotoreporterima, nije bio dozvoljen pristup na sahrani Dunjića.

 
Međutim, na pomenutom snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se pojavljuje većina vođa navijačke grupe “Delije Sever”, funkcioneri Crvene zvezde Dragan Džajić i Marko Nikolovski, kao i prvotimci Nenad Milijaš, Boban Bajković i Darko Lazović.
Sahrani je prisustvovao i bivši vođa Grobara Miloš Radosavljević Kimi (pojavljuje se na 8:37 ovog snimka), kao i predstavnici gotovo svih većih navijačkih grupa.
Oproštajni govor je održao Vladan Šavija, a Dunjić je pokopan uz pesmu “Dobro znaj”.
Pogledajte ovaj do sada neobjavljivani video:

Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.