(VIDEO) NIJE BILO NJEGOVO VEČE: Neverovatan promašaj Blažiča protiv Tamiša

Izvor: Kurir, 05.Maj.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NIJE BILO NJEGOVO VEČE: Neverovatan promašaj Blažiča protiv Tamiša

Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Beogradu ekipu pančevačkog Tamiša sa 84:54 (21:18, 28:11, 17:15, 18:10), u utakmici 3. kola Superlige Srbije.

U utakmici koja je odigrana bez prisustva publike crveno-beli nisu imali previše muka protiv ekipe iz Pančeva, pa je trener Dejan Radonjić pružio priliku igračima koji su u dosadašnjem delu sezone imali manju minutažu.

U rezultatski nezanimljivom meču >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << izdvojio se promašaj Jake Blažiča sredinom druge četvrtine. Slovenac je bio sam u prodoru, ali nije uspeo da pogodi koš rivala. U nastavku akcije Nikola Kalinić je postigao poene, uz prekršaj.

Blažič je inače utakmicu završio sa sedam postignutih poena, ali je promašio svih šest pokušaja za tri poena.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Jaka se izblamirao protiv Tamiša (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2015

Promašaj Jake Blažiča na meču sa Tamišom najbolji je pokazatelj pražnjenja koje su košarkaši Crvene zvezde Telekom doživeli nakon što su osvojili titulu u ABA ligi. Ovako nešto se Slovencu ne dešava kada je 100% fokusiran...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.