VEROVALI ILI NE: Van La Para je dao gol u baražu i uveo svoj tim u holandski elitni rang (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2023, 22:06

VEROVALI ILI NE: Van La Para je dao gol u baražu i uveo svoj tim u holandski elitni rang (VIDEO)

Sa druge strane je bio Rišairo Živković.

Kada pitate prosečnog navijača Crvene zvezde koji je najlošiji fudbaler koji je nosio crveno-beli dres u poslednjih par decenija većina će reći - Radživ van La Para.

Onda dolazimo do momenta verovali ili ne. Fudbaleri Almer sitija plasirali su se u Erediviziju prvi put u istoriji pošto su u baražu bili bolji od ekipe Emena, a Van La Para je mnogo doprineo tome.

Almer siti je u revanš meču baraža >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedio u gostima sa 2:1, a kako je slavio i u prvoj utakmici kao domaćin sa 2:0, potpuno zasluženo se plasirao u elitnu holandsku ligu.

Vodeći gol za goste postigao je u 50. minutu bivši fudbaler Crvene zvezde Radživ van La Para i tada je već bilo jasno da će ići u elitu.

😱 Het gaat hard in Emmen:

⚽ 50' Rajiv van La Parra, 0-1

⚽ 53' Jorrit Smeets, 0-2

⚽ 58' Jari Vlak, 1-2#emmalm pic.twitter.com/m4t5do7pg1

— ESPN NL (@ESPNnl) June 11, 2023

Samo tri minuta kasnije prednost je udvostručio Smets. Vlak je u nastavku meča postigao samo utešni gol za domaći tim.

Neko reći lako je njima jer je za Emen igrao možda i drugi najveći promašaj u istoriji Zvezde - Rišairo Živković.

Sve u svemu izgleda da Van La Para nije baš Van La P(reva)ara ili kako bi neki sada u šali rekli možda ono njegov brat blizanac igrao u Zvezdi umesto njega.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.