VELIKO SLAVLJE: Košarkašice Radivoja Korać srušile Zvezdu i osvojile titulu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2016, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO SLAVLJE: Košarkašice Radivoja Korać srušile Zvezdu i osvojile titulu (FOTO)

Košarkašice Radivoja Koraća postale su šampionke Srbije pobedom nad Crvenom zvezdom i u trećem meču finalne serije – 73:63 (14:11, 25:22, 13:16, 21:14).

U dvorani u Sportskom centru ‘Šumice’ košarkašice Radivoja Koraća su se okitile titulom šampiona Srbije i to preko Crvene zvezde, moglo bi se reći – dominantno.
Posle pobeda u prva dva meča, tim Miloša Pavlovića slavio je i u trećem, a sve je bilo rešeno tek u poslednjoj četvrtini.
Predvođene >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Pašićevom sa 21 poenom i Spasojevićevom sa 13, košarkašice Radivoja Koraća neutralisale su raspucanu Čolić iz redova Crvene zvezde.
MEGA BOLJA OD PARTIZANA: Humanost pre svega!
Treba reći i da je srpska heroina Nataša Kovačevića na terenu provela sedam minuta i za to vreme se nije upisala u listu strelaca.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.