VELIKO PRIZNANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Aleksandra Milošević u Upravnom odboru EKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 13:44

VELIKO PRIZNANJE ZA CRVENU ZVEZDU: Aleksandra Milošević u Upravnom odboru EKA

Asocijacija evropskih klubova prepznala rad finansijske direktorke kluba sa Marakane.

Asocijacija evropskih klubova (ECA), koja se bavi bavi očuvanjem, jačanjem i širenjem interesa evropskih klubova kao ključnih faktora u fudbalu na Starom kontinentu, ove sezone postavila je nove ljude u Upravnom odboru. Upravo je ovo važna informacija za Crvenu zvezdu sudeći da je jedan član Upravnog odbora i Aleksandra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Milošević, finansijski direktor kluba.

ECA je prepoznala Aleksandrin rad, koja se nalazi u Menadžmentu prvaka Srbije, pa je tako u sklopu njihovog projekta, da i žene moraju da budu članovi Borda, i dobila mesto među članovima šampiona ECA. Pored nje, tu su još i Valentine de Laurentis iz Napolija, Vlatka Peras iz Dinamo Zagreba i Azra Numanović iz Sarajeva.

Zvezda je tako pokazala da posluje veoma dobro i da se njen rad prepoznaje i u evropskim krugovima, pa je tako Aleksandra Milošević dobila važno mesto u Bordu kako bi se i glas šampiona Srbije daleko čuo.

ŠTA JE ECA

Asocijacija evropskih klubova je nezavisno telo priznato od strane UEFA i FIFA. Od osnivanja 2008. godine, ECA se bavi očuvanjem, jačanjem i širenjem interesa evropskih klubova kao ključnih faktora u svim međunarodnim fudbalskim poslovima kao i donošenju odluka na najvećem nivou.

Aleksandra Milošević (rođena 1985. godine) se finansijama bavi duže od deset godina, a iskustvo u finansijskom sektoru sticala je u bankarstvu, poslovnom i finansijskom savetovanju. Diplomirala je Međunarodne finansije na Ekonomskom Fakulteta Univerziteta u Beogradu 2009. godine.

Po završenim studijama makroekonomije, počela je da radi kao korporativni bankar najviše vremena provevši u ALFA Banci, nakon čega nastavlja karijeru kao savetnik za poslovno restrukturiranje, upravljanje poslovnim procesima, kontroling i projektno upravljanje. Baveći se konsultantskim poslovima, od bankarstva i finansija preorjentisala se na realnu ekonomiju, pretežno IT industriju, sektor nekretnina i energetike.

Pre nego što se pridružila crveno-belima, radila je u energetskoj kompaniji Coral SA (regionalni držalac Shell licence), najpre kao eksterni savetnik, a potom i finansijski kontrolor za region.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.