VELIKO POJAČANJE U SURDULICI: Bivši napadač Zvezde, kog Roma pamti, potpisao za Radnik

Izvor: HotSport.rs, 26.Jun.2017, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKO POJAČANJE U SURDULICI: Bivši napadač Zvezde, kog Roma pamti, potpisao za Radnik

Radnik iz Surdulice dobio je kapitalno pojačanje za sezonu koja je pred nama, Simo Krunić sada može da zaboravi probleme u ofanzivi…

Podgoričanin Milan Purović (32) prvo je pojačanje u Surdulici u letnjim danima prelaznog roka. Iskusni centarfor stiže sa najsevernije tačke superligaškog fudbala, iz subotičkog Spartaka.
Bivši član Crvene zvezde i Sportinga iz Lisabona, igrao je i u Kajserisporu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Videotonu, ljubljanskoj Olimpiju. Utakmice Superlige igrao je i u OFK Beoogradu, a do ponovnog povratka u Srbiju od 2012 do 2016 žario je terenima u Ukrajini i Maleziji.
FOTO: STARSPORT

Milan Purović je igrao za mladu reprezentaciju Srbije i Crne Gore sedam puta i postigao je pet golova. Za fudbalsku reprezentaciju Crne Gore debitovao je na njenoj prvoj zvaničnoj utakmici. U timu crnogorske reprezentacije odigrao je takođe sedam utakmica.
Ugovor sa Radnikom potpisao je na godinu dana.
The post VELIKO POJAČANJE U SURDULICI: Bivši napadač Zvezde, kog Roma pamti, potpisao za Radnik appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istetovirao je Zvezdu, surovo prozivao Partizan, a sada je prešao u Radnik (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Jun.2017, 10:12

Podgoričanin, Milan Purović (32) prvo je pojačanje u Surdulici u letnjim danima prelaznog roka...Iskusni centarfor stiže sa najsevernije tačke superligaškog fudbala, iz subotičkog Spartaka...Bivši član Crvene Zvezde i Sportinga iz Lisabona, igrao je i u Kajserisporu, Videotonu, ljubljanskoj...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.