VELIKO DOSTIGNUĆE CRVENO-BELIH: Zvezda ispred Milana, PAOK-a, Sent Etjena...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2020, 17:49

VELIKO DOSTIGNUĆE CRVENO-BELIH: Zvezda ispred Milana, PAOK-a, Sent Etjena...

UEFA objavila rang listu najboljih klubova.

Evropska kuća fudbala je objavila najnoviju rang listu najboljih timova na Starom kontinentu, a Crvena zvezda nalazi se koeficijentu od 22,750 nalazi na 65. poziciji ispred Partizana, Sent Etjena, PAOK-a, Milana kao i brojnih veikih evropskih klubova.

Partizan večeras (19.30) čeka Inđiju u meču u kojem, s obzirom na kvalitet rivala, ne bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeo da ima problema. Kvota na keca je 1,15, a na pobedu Partizana sa minimum dva gola razlike (Hendikep pobeda) 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan – Inđija.

S obzirom na to da se klupski i nacionalni koeficijent UEFA računa za poslednjih pet sezona, crveno-beli će za ovu sezonu 2020/21 izgubiti samo 0,25 bodova iz 2015/16.

Ukoliko se ponove rezultati iz prethodne tri sezone u kojima je šampion Srbije osvojio 21 bod (2017/18. - osam, 2018/19. - sedam, 2019/20. - šest), Crvena zvezda će imati veliku šansu da u narednoj sezoni opet drastično uveća koeficijent i uđe u top 50 klubova Evrope.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda poznata navijačica Milana Klaudija Romani.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.