VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU:  Njegovo igranje u derbiju je pod ogromnim znakom pitanja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2018, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PROBLEM ZA ZVEZDU: Njegovo igranje u derbiju je pod ogromnim znakom pitanja (FOTO)

Meč počinje u 19 časova.

Danas od 19 časova na stadionu u Humskoj Partizan će u 158. Večitom derbiju dočekati Crvenu zvezdu koja se suočava sa ozbiljnim problemom pošto kapiten tima i stub odbrane crveno-belih Vujadin Savić ima problema sa povredom zbog koje bi mjogao da propusti najveću utakmicu srpskog fudbala, piše ''Sportski žurnal''

SAMO NEKOLIKO SATI PRED DERBI: Degenek se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obratio na Instagramu (FOTO)

PRŠTAĆE NA SVE STRANE: Mirković i Milojević spremili adute za 158. Večiti derbi (OČEKIVANI SASTAVI)

Savić je povredu doživeo u meču Lige šampiona protiv Napolija i od tada lekarski tim crveno-belih pokušava da ga oporavi za duel protiv Partizana. Međutim, vesti još uvek nisu ohrabrujuće.

Ukoliko se dogodi da Savić ne može da zaigra na derbiju, Vladan Milojević će umesto njega na teren poslati Srđana Babića koji je već igrao u derbiju prošle sezone kada je u tadnemu bio sa Damjanom Le Talekom, dok bi ovog puta bio uparen sa Milošem Degenekom.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ranko Stojić: Zvezdin B tim tek malo slabiji od najboljeg Partizanovog

Izvor: MozzartSport.com, 23.Sep.2018

Partizan danas od 19 časova dočekuje Crvenu zvezdu u 158. večitom derbiju, a bivši golman crno-belih, Ranko Stojić, analizirao je za Sportski žurnal šanse dva najveća srpska tima u ovom duelu. Stojić daje Zvezdi veliku prednost. Analizirao je timove od pozicije do pozicije i na kraju došao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.