VELIKI HENDIKEP: Zvezda ne može da računa na Kampaca i Vildozu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 11:14

VELIKI HENDIKEP: Zvezda ne može da računa na Kampaca i Vildozu

Tako nalažu propozicije.

Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 18 časova gostuju Cedevita Olimpiji u zaostaloj utakmici trećeg kola ABA lige, što će biti i poslednji meč za crveno-bele u regionalnom takmičenju.

Trener crveno-belih Duško Ivanović će na ovom susretu biti bez pomoći argentinskog dvojca – Luke Vildoze i Fakunda Kampaca. Razlog?

Njih dvojica nisu bili u klubu u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutku kada je meč prvobitno trebalo da se odigra, pa samim tim nisu ni registrovani za isti.

Ovo će biti veliki hendikep za Zvezdu, znajući važnost Argentinaca za igru crveno-belih, ali i njihove partije na prethodnom duelu sa Slovencima. Naime, oni su na meču u Beogradu ubacili 34 poena u zbiru. Fakundo je imao 19, a Luka 15.

Ovaj duel u Ljubljani bi mogao da bude ključan za Zvezdu u borbi za prvo mesto na kraju regularnog dela sezone. Naime, potrebno je da Partizan izgubi u petak od Budućnosti u Podgorici uz trijumf crveno-belih za pol poziciju tima Duška Ivanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NE JEDNO, VEĆ TRI: Bahar NACILJAO POJAČANJA za Zvezdu! Sprema se i VELIKI POVRATAK na "Marakanu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023

Imena poznata crveno-beli....Izraelski fudbalski stručnjak Barak Bahar će po svemu sudeći biti novi trener Crvene zvezde, a već se spekuliše o njegovim pojačanjima...Naime, prema pisanju izraelskih medija on je već i sastavio spisak igrača koje planira da dovede među crveno-bele za sezonu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.