VEČITI RIVALI ALI I PRIJATELJI: Pečnik: Družim sa Brankom Ilićem

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČITI RIVALI ALI I PRIJATELJI: Pečnik: Družim sa Brankom Ilićem

Brzonogi dribler Crvene zvezde, reprezentativac Slovenije Nejc Pečnik, izjavio je da se privatno viđa sa ljutim rivalom Brankom Ilićem koji brani boje „večitog rivala“, Beogradskog Partizana.
FOTO: STARSPORT

Kao što je poznato, navijači dva srpska najtrofejnija kluba, Crvene zvezde i Partizana, ne gaje nimalo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << prijateljske odnose. Ipak, za pojedine fudbalere se to ne može reći.
Tako se dovjica Slovenaca u taborima „večitih“, Nejc Pečnik sa jedne i Branko Ilić sa druge strane, privatno viđaju i druže, bez obzira što su na terenu ljuti rivali:
– Videli smo se na ručku u Beogradu. Ne vidim razlog zašto se ne bismo družili tokom nedelje – kazao je Pečnik za Sportski žurnal.
Da nisu svi srpski navijači čvrstih „balkanskih“ stavova koji sami po sebi eliminišu bilo kakav vid liberalizma potvrđuje Pečnik:
- Pre nekoliko dana šetao sam Knez Mihailovom, kada su me dvojica momaka zaustavila i čestitala na partijama. Na kraju su mi rekli da su navijači Partizana i da zaslužujem poštovanje - otkrio je Pečnik.
On je još dodao da je, pošto je planirao da napusti crveno-bele, bio otkazao stan u kojem je živeo, te da se družio i sa Jakom Blažičem, ali i da nije fan noćnog života te da do sada nikad nije izašao u neki od beogradskih klubova.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

UEFA: Pokrenut još jedan postupak protiv CSKA Moskva


ČEKALI, PA PRESEKLI: Od Radovićevog igranja za Crnu Goru nema ništa!


SA OSMEHOM NA SP: Košarkašice se družile sa posetiocima Ušća





Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.