VEČITI POD LUPOM: Kako će igrači reagovati kad vide da je ON u loži?! Potvrđen dolazak

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2022, 12:13

"VEČITI" POD LUPOM: Kako će igrači reagovati kad vide da je ON u loži?! Potvrđen dolazak

Biće treme.

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, gledaće finalni susret Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana.

Prvi čovek srpskog državnog tima rešen je da prvi put, od kako se nalazi na klupi "orlova", sa lica mesta, isprati duel "večitih rivala", saznaje Sport klub.

Organizator završnog kup susreta je Fudbalski savez Srbije.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poslednjem spisku, pred početak Lige nacija, našao se štoper crveno-belih, Strahinja Eraković, čiji potencijal nije ostao neprimećen od selektora. Istakao je Stojković nekoliko puta da posebno uvažava i prati učinak Zvezdinog prvotimca budućnosti, dok je sa druge strane najrealnija opcija za eventualni poziv u državni tim Saša Zdjelar, ali sigurno da i "omladinci" poput Nikole Terzića i Nemanje Jovića žele da impresioniraju selektora. Jović je već odigrao jedan meč prošle godine za državni tim.

Početak finalnog susreta Kupa Srbije, između Crvene zvezde i Partizana, zakazan je za 18 časova u četvrtak.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.