Izvor: Danas, 09.Avg.2022, 20:51

VAR saveznik Crvene zvezde, Kanga iz penala i Pavkov zakazali megdan sa Makabijem za mesto u Ligi šampiona

Rutinskih 0:2 u Jerevanu bilo je po meri fudbalerima Crvene zvezde u revanšu trećeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona. Crveno-beli su savladali Pjunik i u revanšu i sa ukupnih 7:0 zakazali su megdan sa Makabijem iz Haife u plej-ofu za mesto u najelitnijem klupskom takmičenju. Kanga iz penala i Pavkov bili su strelci, dok je Katai bio neprecizan sa bele tačke.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Stanković za RTS: Zvezdin dres obavezuje na pobede, dvomeč sa Makabijem može doneti mnogo toga

Izvor: RTS, 09.Avg.2022

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan posle nove pobede svoje ekipe i plasman u plej-of Lige šampiona. Stanković je istakao da dres Zvezde obavezuje na pobede kakav god da je rezultat i naveo da bi okršaj sa Makabijem iz Haife mogao crveno-belima da donese mnogo toga lepog. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.