VAJT NIJE SLOMIO NI ZGLOB, NI ŠAKU: Aron će biti OPERISAN najkasije u NEDELJU! Poznato i koliko će PAUZIRATI

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2021, 20:20

VAJT NIJE SLOMIO NI ZGLOB, NI ŠAKU: Aron će biti OPERISAN najkasije u NEDELJU! Poznato i koliko će PAUZIRATI

Užasan pad.

Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt doživeo je tokom pada na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom prelom podlaktične kosti i biće operisan u Minhenu najkasnije u nedelju. Eron Vajt prilikom teškog pada nije povredio, ni slomio zglob i šaku, a pauza nakon ovakve vrste operacije je šest nedelja.

Eron Vajt će nakon hirurškog zahvata napustiti bolnicu u Minhenu najkasnije u ponedeljak.

Zvezdaši su se zahvalili  lekarima Bajerna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Marku Pešiću, direktoru kluba, kao i Svetislavu Pešiću koji su se angažovali i pomogli da Eron Vajt brzo bude zbrinut i primljen u bolnicu u Minhenu nakon povrede koju je doživeo.

Takođe, iz redova crveno-belih su iskazali veliko nezadovoljstvo neprimerenim ponašanjem  i upadicama pojedinih članova KK Panatinaikos tokom utakmice, a posebno nakon izuzetno grubog starta igrača Okara Vajta, počev od dela igračkog kadra, kao i odsustva bilo kakve reakcije medicinskog osoblja i lekara kluba čiji je Eron Vajt bio igrač.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda poznata ruska navijačica Julijana Tretjak.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KKCZ: Vajt slomio podlakticu, pauza šest nedelja

Izvor: N1 televizija, 11.Sep.2021

Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt doživeo je prelom podlaktične kosti zbog kojeg ga čeka odsustvo sa terena šest nedelja, saopštio je klub.

Nastavak na N1 televizija...

ZVEZDA SE OGLASILA POVODOM POVREDE ERONA VAJTA: U pitanju je prelom podlaktične kosti!

Izvor: HotSport.rs, 11.Sep.2021

Poznato je koliko će trajati oporavak! Saopštenje kluba sa Malog Kalemegdana prenosimo u celosti. -Košarkaš Crvene zvezde Eron Vajt doživeo je tokom pada na prijateljskoj utakmici sa Panatinaikosom prelom podlaktične kosti i biće operisan u Minhenu najkasnije u nedelju. Eron Vajt prilikom teškog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.