Uživo: Zvezda - Spartak Trnava

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Zvezda - Spartak Trnava

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 dočekaće šampiona Slovačke, ekipu Spartaka iz Trnave, u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Izabranici Vladana Milojevića nalaze se pred najvećim ispitom ove sezone, pošto duel sa šampionom Slovačke donosi mnogo, i to iz jednog prostog razloga.

Pobedom u ovom dvomeču crveno-beli će obezbediti plasman u Ligu Evrope, a ono što je najvažnije imaće priliku da se u plej-ofu izbore za najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << uspeh u novijoj istoriji - grupnu fazu Lige šampiona.

Spartak je u drugom kolu eliminisao favorizovanu Legiju i s pravom se nadaju dobrom rezutatu u Beogradu, ali i u Slovačkoj. Veoma su disciplinovana ekipa, sa velikim brojem domaćih igrača.

Spartak je istorijski slavan klub, pošto će uskoro proslaviti sto godina postojanja. Dominirali su tokom 60-tih i 70-tih godina prošlog veka, kako u šampionatu Čehoslovačke, tako i u Evropi, gde su u sezoni 1968/1969 igrali polufinale Kupa šampiona.

Zvezda se susretala sa Spartak u prošlosti, bilo je to u 1968. godine u finalu Mitropa (Srednjeevropskog) kupa, i u dvomeču je slavila ukupnim rezultatom 4:2.

Pobednik ovog duela igraće u plej-ofu za plasman u grupnu fazu Lige šampiona protiv boljeg iz dvomeča Salcburg/Škendija.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SLOVACI ŠOKIRALI DELIJE NA MARAKANI: Crvena zvezda prokockala prednost protiv Spartaka, odluka u Trnavi (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 07.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su sa Spartakom iz Trnave u Beogradu nerešeno 1:1 (1:1) u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...

Uživo: Zvezda - Spartak Trnava (1:1)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Avg.2018

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) sa Spartakom iz Trnave u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligi šampiona...#VestiSport #funfact #delije..Prva utakmica posle dugo vremena bez pirotehničkih sredstava na severnoj tribini, sa koje je tokom svih 90 i kusur minuta stizala...

Nastavak na Vesti-online.com...

Krstičić: Verujem da ćemo igrati Ligu šampiona

Izvor: BKTV News, 07.Avg.2018

Izgubljena lopta fudbalera Spartaka otvorila je prostor za Bena koji je proigrao Stojiljkovića, napadač šampiona Srbije usporio je pred šesnaestercem gostiju u potrazi za rešenjem. Nestrpljiva publika već se podigla na noge, a onda je usledio pas, kao rukom, između četvorice fudbalera gostiju...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.