Uživo, Superkup Evrope: Fudbalska atmosfera u Bečeju, Zvezda - Radnički 2:3

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, Superkup Evrope: Fudbalska atmosfera u Bečeju, Zvezda - Radnički 2:3

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca bore se za trofej Superkupa Evrope, a duel sa bazena u Bečeju možete da pratite uživo uz Blicsport.rs

Crveno-beli su prošle sezone osvojili Ligu šampiona, u koju se ove nisu plasirali jer ih je na poslednjem stepeniku kvalifikacija zaustavio Pro Reko, dok su Kragujevčani osvojili trofej Evrokupa.

Tribine na bazenu u Bečeju, nekada takođe evropskog prvaka, su pune, atmosfera je sjajna, kao na fudbalskim >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mečevima, pa se očekuje pravi spektakl.

Prvi ovosezonski meč ove dve ekipe pripao je Radničkom koji je slavio na svom bazenu sa 8:7.

U Bečeju, Rađen je zaradio isključenje već u prvom napadu rivala, a Damir Burić iz prvog pokušaja matirao Šefila za 1:0. Rascupala se spoljna linija Kragujevčana, pa je dobru odbranu krunisao Gakom projektilom pod prečku za 2:0.

Radić je odličnom odbranom sačuvao svoju mrežu, ali je Zvezda došla do prvog pogotka posle četiri minuta preko Prlainovića koji je smanjio na 2:1. Ubrzo je Radnički opet otišao na dva gola prednosti kada Amerikanac Džon Man nije dobro čuvao Basaru, a on je sa nezgodne strane povisio na 3:1. Uzvratio je Rađen sa leve strane pravim "projektilom" koji je završio u gornjem desnom uglu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo, Superkup Evrope: Fudbalska atmosfera u Bečeju, Zvezda - Radnički 4:3

Izvor: Blic, 30.Nov.2013

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca bore se za trofej Superkupa Evrope, a duel sa bazena u Bečeju možete da pratite uživo uz Blicsport.rs..Crveno-beli su prošle sezone osvojili Ligu šampiona, u koju se ove nisu plasirali jer ih je na poslednjem stepeniku kvalifikacija zaustavio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.