Izvor: Vesti-online.com, 03.Okt.2018, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Nejmarov slobodnjak za 1:0

Fudbaleri Crvene zvezde od 18.55 sastaju se sa Pari Sen Žermenom u drugom kolu grupne faze Lige šampiona.

- 20' - Gol ! 1:0 ! Velemajstorski gol Nejmara iz slobodnjaka, precizna parabola preko živog zida završava iza leđa Borjana.

- 15' - Hitri Nejmar proigrava Mbapera, koji sa desne strane pogađa malu mrežu spolja.

- 9' - Borjan boksuje centaršut Nejmara do Mbapea. Šut supertalentovanog napadača prolazi pored stative.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- 8' - Prvi šut ka golu domaćina, Čušić hvata volej sa šesnaest metara i šalje daleko preko gola.

- Utakmica je počela...

Fudbaleri Crvene zvezde su pre dve nedelje "odoleli" Napoliju pred prepunom "Marakanom", ali susret sa Pari sen Žermenom na njihovom "Parku prinčeva" je izazov više.

Skupoceni tim Tomasa Tuhela jedan je od glavnih pretendenata na trofej kojim im je prethodnih godina izmicao, a nadaju se da bi ove sezone mogli da postanu "krunisani" s novim trenerom i uigranijim napadačkim triom - Mbape, Nejmar i Kavani.

Šampioni Francuske procenjeni su na 820,5 miliona evra, dok su crveno-beli po Transfermarketu "teški" oko 44.000.000. U poslednjih dvadesetak godina naš tim je igrao protiv velikih klubova, ali verovatno ni u jednom nije bila ovolika koncentracija kvaliteta.

Na jednoj strani najskuplji fudbaleri sveta (Mbape i Nejmar), a na drugoj borbeni šampioni Srbije koji su do grupne faze došli ne lepim, već efikasnim fudbalom.

Oba trenera imala su problema uoči meča s povredama igrača, pa tako Vladan Milojević nije mogao da računa na najboljeg napadača Ričmonda Boaćija, dok je još nekoliko igrača rovito, a sa druge strane Tomasa Tuhela muči mesto desnog beka.

Ne može da računa na Dagbu, Zagrea, Alvesa, Kurzavu, Žeržena i Lasanu Dijaru, suspendovan je Bufon, dok su pod znakom pitanja Toma Menije i Julijan Draksler.

U skladu sa najavama pariskih medija, Tomas Tuhel je izveo "rovitog" reprezentativca Belgije od starta meča protiv Zvezde, kao i najjači raspoloživi sastav - kako bi njegov tim popravio utisak posle poraza od Liverpula (3:2), nakon čega je dobio mnogo kritika.

Sastavi:

PSŽ (4-2-3-1): Areola - Bernat, Silva, Kimpembe, Menije - Rabio, Verati - Di Marija, Mbape, Nejmar - Kavani.

Crvena zvezde (4-4-1-1): Borjan - Rodić, Degenek, Savić, Stojković - Simić, Krstičić, Jovičić, Marin - Čaušić - Ben.

Sudije:

Artur Dijaš (Portugal), Rui Tavareš (Portugal), Paulo Soareš (Portugal), Bruno Rodrigeš (Portugal), Tijago Martins (Portugal), Žoao Pinjeiro (Portugal).

Le onze de départ Belgrade !

#ICICESTPARIS#PSGFKCZ pic.twitter.com/cMWATKP2Mf— Paris Saint-Germain (@PSG_inside) 03. октобар 2018.

Startnu postavu Crvene zvezde večeras će činiti:

Borjan, Stojković, Degenek, Savić, Rodić, Jovičić, Krstičić, Marin, Čaušić, Simić, Ben.

#fkcz #ucl #psgczv— FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) 03. октобар 2018.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.