Uživo: Mudrinski vratio Zvezdu u igru, Javor ispustio prednost - 1:1!

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Mudrinski vratio Zvezdu u igru, Javor ispustio prednost - 1:1!

Fudbaleri Javora i Crvene zvezde igraju u Ivanjici zaostali meč Superlige. Ukoliko crveno-beli savladaju Javor, dospeće posle dve godine na prvo mesto tabele.

Pre početka utakmice, predsednik Zvezde Vladan Lukić uručio je poklon prvom čoveku Javora povodom 100. godina postojanja kluba iz Ivanjice.

Javor igra u sastavu: Nikolić, Đorđević, Milović, Novaković, Vlasić, Ostojić, Eliomar, Vidić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Momčilović, Jakimovski, Onjilov.

Zvezda je istrčala na teren kraj Moravice sa sledećim timom: Bajković, Mikić, Pantić, Jovanović, Mladenović, Milivojević, Dimitrijević, Milijaš, Milunović, Kasalica, Mudrinski.

Utakmicu sudi Miodrag Gogić.

Zvezda je do prve ozbiljne šanse došla u 6. minutu kada je Miloš Dimitrijević uputio odličan udarac iz slobodnjaka sa leve strane. Solidan pokušaj.

U 9. minutu je načinjen prekršaj nad Eliomarom, ali Mladenović nije dobio ni žuti karton. Igrači Zvezde paze na Brazilca, baš kao što je na drugoj strani markiran Mudrinski.

Kasalica je u 20. minutu lepo prošao po boku ali posle njegovog centaršuta nije bilo adekvatne reakcije u kaznenom prostoru Ivanjičana. Nema pravih prilika do sada, pomalo dosadnjikav fudbal.

Golman Nikolić previše je bio opušten u 27. minutu kada nije na vreme ispucao loptu pa je Mudrinski prišao, kada ga je domaći igrač pogodio u glavu. Lopta je otišla preko gola, umalo komičan gol Zvezde.

Crveno-beli su nastavili sa napadima, a u 34. i 45. minutu Kasalica je mogao konačno da donese željeni gol, ali oba puta je glavom bio neprecizan.

Prva prilika u drugom poluvremenu odmah je krunisana pogotkom u 49. minutu. Bajković nije najbolje izboksovao loptu posle prekida Javora, a Ifeani natrčao na nju i smestio je u praznu mrežu - 1:0.

Mogla je odmah Zvezda do izjednačenja, ali udarac Dimitrijevića sa distance krajnjim naporom je zaustavio Nikolić uz pomoć stative. Ipak, za egal rezultat čekalo se samo pet minuta pošto je Mudrinski nastavio sjajnu golgetersku seriju preciznim udarcem glavom posle centaršuta Jovanovića - 1:1!

Povezane vesti: Janković glavni kandidat za trenera Zvezde Trube iznad fudbala: Zbog Guče odložena utakmica Javor - Zvezda Meč između Zvezde i Javora odlaže se zbog koncerta Cece u Guči Iz minuta u minut: Partizan - Javor 2:1, Novi Pazar - Crvena zvezda 0:0 Delije ne idu u Novi Pazar zbog Velike subote

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.