Majstorija Garsije  Zvezda bolja od Vojvodine u Novom Sadu

Izvor: B92, 31.Avg.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija Garsije " Zvezda bolja od Vojvodine u Novom Sadu

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Vojvodinu sa 2:1, u sedmom kolu Linglong Superlige Srbije.

U jednom od dva derbija ovog kola, izabranici Vladana Milojevića uspeli su da dođu do važnog trijumfa pred reprezentativnu pauzu.

Strateg crveno-belih pokušao je sa drugom formacijom na ovom susretu igravši sa tri štopera u zadnjoj liniji i to uopšte nije izgledalo tako loše.

Golove za Zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigli su Pavkov u 26. i Garsija u 59. minutu, dok je jedini strelac za Novosađane bio Stojković u 36.

Upravo je i Argentinac heroj šampiona Srbije, pošto je postigao gol, koji će se kasnije ispostaviti kao ključan u petoj pobedi Zvezde.

Da sve bude još bolje za crveno-bele, Garsija je postigao prelep pogodak, jedan od najlepših u dosadašnjem delu Linglong Superlige.

Vojvodina nije odigrala nimalo lošu utakmicu, tokom svih devedeset minuta bili su ravnopravni protivnik, međutim odlučila je majstorija Argentinca.

Sada sledi reprezentativna pauza, a liga se nastavlja 14. septembra kada će Zvezda dočekati Inđiju, a Vojvodina biti gost Radničkom u Nišu.

Superliga Srbije, 7. kolo:

Vojvodina – Crvena zvezda 1:2 (1:1)

(Stojković 36 - Pavkov 26, Garsija 59)

20.00 Mačva – Radnik

20.00 Spartak S. – Voždovac

nedelja:

17.00 Inđija – Proleter

20.00 Čukarički – Radnički Niš

20.00 Mladost – Javor

20.00 Napredak – Rad

20.00 Partizan – TSC

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.