Uživo: Meč nastavljen, uklonjen sporni transparent, OFK Beograd - Zvezda 0:0

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Meč nastavljen, uklonjen sporni transparent, OFK Beograd - Zvezda 0:0

Fudbaleri Crvene zvezde u 14. kolu Jelen Superlige od 13 časova gostuju OFK Beogradu na Karaburmi, a crveno-beli će pobedom moći ponovo da se nađu na prvoj poziciji, a sve zavisi od susreta Partizana i Spartaka da li će na čelu i ostati. Pratite uživo dešavanja na meču "romantičara" i crveno-belih na Blicsport.rs.

U poslednjem susretu OFK Beograda i Zvezde pobedu je odneo tim iz Ljutice Bogdana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i to upravo na Marakani pogotkom Nenada Milijaša sa bele tačke.

Ipak, 2012. godina je bila mnogo bolja za "romantičare" što se tiče međusobnih duela, jer je ekipa sa Karaburme dva puta slavila, u Kupu 3:1 i prvenstvu 1:0, dok je jednom bilo nerešeno 1:1.

Za domaću ekipu od starta nastupiće: Pavlović, Bates, Planić, Vasiljević, Antonov, Zdjelar, Gajić, Ješić, Paločević, Micevski, Čavrić.

Strateg Zvezde Slaviša Stojanović odlučio se za sledeću postavu: Bajković, Petković, Lazić, Krneta, Mijailović, Gogić, Pečnik, Milijaš, Ninković, Dauda i Mrđa.

U protokolu za susret na Karaburmi u gostujućoj ekipi nema Marka Vešovića i Filipa Mladenovića.

Prvu priliku na susretu imala je Zvezda nakon što je Abiola Dauda preuzeo loptu i krenuo sa leve strane ka centralnom delu šesnaesterca, ali je u petom minutu sa distance poslao loptu preko gola.

U devetom minutu defanzivac domaćih Planić imao je neverovatnu priliku posle centaršuta sa leve strane pošto se sam našao na pet metara od gola Bajkovića, ali je njegov pokušaj glavom bio neprecizan.

Nakon zatišja i neefikasne igre na polovini OFK Beograda, došla je upotrebljiva lopta do Mrđe koji je prevario Planića, namestio se, te uputio udarac, ali je golman Pavlović odlično reagovao. Odmah zatim je i domaćin imao sličnu priliku, pa je i Bajković zagrejao dlanove.

U 21. minutu došlo je do prekida meča, jer su navijači Crvene zvezde razvili transparent usmeren protiv predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, a na transparentu bila je nacrtana sudijska trojka sa fantomkama uz parolu "Ne tolerišemo više".

Prinudna pauza trajala je devet minuta, a zatim je utakmica nastavljena kornerom domaće ekipe, ali nije bilo veće pretnje po čuvara mreže crveno-belih.

OFK Beograd je ponovo pripretio iz vazduha, jer je Čavrić probio po desnoj strani, uspeo da centrira, dok Gajić nije baš najbolje zahvatio glavom loptu koja je otišla nekoliko centimetara pored leve stative.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Ninković pogodio prečku, bez promene rezultata, OFK Beograd - Zvezda 0:0

Izvor: Blic, 30.Nov.2013

Fudbaleri Crvene zvezde u 14. kolu Jelen Superlige od 13 časova gostuju OFK Beogradu na Karaburmi, a crveno-beli će pobedom moći ponovo da se nađu na prvoj poziciji, a sve zavisi od susreta Partizana i Spartaka da li će na čelu i ostati. Pratite uživo dešavanja na meču "romantičara" i crveno-belih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.