Uživo: Javor - Zvezda 1:1, Ifeani propustio veliku priliku za domaćina!

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Javor - Zvezda 1:1, Ifeani propustio veliku priliku za domaćina!

Fudbaleri Javora i Crvene zvezde igraju u Ivanjici zaostali meč Superlige. Ukoliko crveno-beli savladaju Javor, dospeće posle dve godine na prvo mesto tabele.

Pre početka utakmice, predsednik Zvezde Vladan Lukić uručio je poklon prvom čoveku Javora povodom 100. godina postojanja kluba iz Ivanjice.

Javor igra u sastavu: Nikolić, Đorđević, Milović, Novaković, Vlasić, Ostojić, Eliomar, Vidić, Momčilović, Jakimovski, Onjilov.

Zvezda je istrčala >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na teren kraj Moravice sa sledećim timom: Bajković, Mikić, Pantić, Jovanović, Mladenović, Milivojević, Dimitrijević, Milijaš, Milunović, Kasalica, Mudrinski.

Utakmicu sudi Miodrag Gogić.

Zvezda je do prve ozbiljne šanse došla u 6. minutu kada je Miloš Dimitrijević uputio odličan udarac iz slobodnjaka sa leve strane.

Golman Nikolić previše je bio opušten u 27. minutu kada nije na vreme ispucao loptu pa je Mudrinski prišao, kada ga je domaći igrač pogodio u glavu. Lopta je otišla preko gola, a Zvezda umalo postigla komičan gol.

Crveno-beli su nastavili sa napadima, a u 34. i 45. minutu Kasalica je mogao konačno da donese željeni gol, ali oba puta je glavom bio neprecizan.

Prva prilika u drugom poluvremenu odmah je krunisana pogotkom u 49. minutu. Bajković nije najbolje izboksovao loptu posle prekida Javora, a Ifeani natrčao na nju i smestio je u praznu mrežu - 1:0.

Mogla je odmah Zvezda do izjednačenja, ali udarac Dimitrijevića sa distance krajnjim naporom je zaustavio Nikolić uz pomoć stative. Ipak, za egal rezultat čekalo se samo pet minuta pošto je Mudrinski nastavio sjajnu golgetersku seriju preciznim udarcem glavom posle centaršuta Jovanovića - 1:1!

Tu se sa šansama nije zaustavilo. Prvo je Lazović sjajno proigrao Mudrinskog koji se obrukao iz čiste situacije, a na drugoj strani Jakimovski je ozbiljno testirao Bajkovića. Igralo se potpuno otvoreno pa je Mudrinski stigao da promaši još jednu priliku ispred gola Nikolića, a onda je i Milijaš naterao golmana Javora na paradu posle slobodnog udarca.

Ifeani je mogao da postane pravi heroj domaćih navijača kada je sam izašao ispred Bajkovića u 72. minutu, ali dobro se postavio Zvezdin golman i grudima zaustavio udarac napadača Javora.

Povezane vesti: Janković glavni kandidat za trenera Zvezde Trube iznad fudbala: Zbog Guče odložena utakmica Javor - Zvezda Meč između Zvezde i Javora odlaže se zbog koncerta Cece u Guči Iz minuta u minut: Partizan - Javor 2:1, Novi Pazar - Crvena zvezda 0:0 Delije ne idu u Novi Pazar zbog Velike subote
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uživo: Lazović preokrenuo rezultat u Ivanjici, Zvezda vodi protiv Javora!

Izvor: Blic, 03.Okt.2012

Fudbaleri Javora i Crvene zvezde igraju u Ivanjici zaostali meč Superlige. Ukoliko crveno-beli savladaju Javor, dospeće posle dve godine na prvo mesto tabele...Pre početka utakmice, predsednik Zvezde Vladan Lukić uručio je poklon prvom čoveku Javora povodom 100. godina postojanja kluba iz Ivanjice...Javor...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.