Uživo: Crveno-beli grabe ka prvom mestu ABA lige, Zvezda - Zadar 38:27

Izvor: Blic, 09.Dec.2013, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Crveno-beli grabe ka prvom mestu ABA lige, Zvezda - Zadar 38:27

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Zadar u Železniku od 20:30 u 11. kolu ABA lige, i imaju priliku da se osame na čelu tabele regionalnog takmičenja, a dešavanja sa ove utakmice pratićemo uživo uz Blicsport. Prvu deonicu, domaćini su dobili sa 23:12.

Trenutni rezultat: Crvena zvezda - Zadar 40:29

Posle nove neizvesne utakmice i poraza u Evroligi od Panatinaikosa, čime su izgubljene >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << šanse za plasman u top 16 fazu, Zvezda se vraća obavezama u ABA ligi.

Komunalna policija "trenirala strogoću"

Oko hale u Železniku, komunalna policija je sklanjala sve koji su po kiši prodavali semenke i kikiriki, ali su se ljudi koji od toga žive ipak snašli, pa su iz gepeka automobila udovoljili navijačima.

Pošto je Cedevita poražena od Budućnosti, a Partizan od Solnoka, Zvezda ima priliku da zauzme prvu poziciju, ukoliko opravda ulogu favorita protiv hrvatskog tima. Meč se igra u Železniku, pošto je hala "Pionir" zauzeta zbog Svetskog prvenstva za rukometašice.

Druga četvrtina: Zvezda u istom ritmu, na parketu i Dženkins

Čarls Dženkins je dobio priliku u nastavku, posle njegovog neuspelog prodora i "rampe" Ramljaka, grešku je ispravio Simonović ukradenom loptom i zakucavanjem na asistenciju Blažiča. Šansu je dobio i Ristić umesto Katića, i odmah je sprečio novi napad Zadrana defanzivnim skokom, a Dženkins je postigao trojku za "+14".

Rešetanju se pridružio i Cvetković, a posle novih poena Dženkinsa, usledio je novi tajm-aut Vlašića.

Prva četvrtina: Zvezda od početka opravdava ulogu favorita

Zvezda je u skladu sa očekivanjima i počela utakmicu, uz četiri poena Šilba, povela je sa 8:2, i najavila siguran napad na prvo mesto ABA lige. Pad koncentracije pri dodavanjima omogućio je Zadranima da održe korak, ali su odgovorili Katić i Šilb, koji već posle osam minuta ima osam poena. Radenović je sa linije penala propustio priliku da odvede Zvezdu na "+10", posle čega je Ramljak neuspešno improvizovao i solirao u napadu.

Umesto Radenovića, Lazić je doneo domaćem timu dvocifrenu prednost, a onda je viđena i neprijatna scena, kada se Ramljak "zakucao" u Katića i povredio, pa je morao da napusti teren. U poslednjoj sekundi prve četvrtine, Blažič je poentirao za 23:12.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Crveno-beli grabe ka prvom mestu ABA lige, Zvezda – Zadar 38:27

Izvor: Dzungla.org, 09.Dec.2013

Košarkaši Crvene zvezde dočekuju Zadar u Železniku od 20:30 u 11. kolu ABA lige, i imaju priliku da se osame na čelu tabele regionalnog takmičenja, a dešavanja sa ove utakmice pratićemo uživo uz Blicsport. Prvu deonicu, domaćini su dobili sa 23:12.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.