Užičani kamenicama i flašama napali Delije

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Maj.2011, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užičani kamenicama i flašama napali Delije

Posle sukoba oko sto navijača Crvene zvezde i oko 60 navijača Slobode PS, koji se desio u Užicu, policija je privela šest lica, od kojih su tri maloletnici.

Navijače Crvene zvezde koji su se uputili ka Starom užičkom gradu, u nameri da obeleže 20 godina od osvajanja titule evropskog šampiona, u Gradskoj ulici sačekali su navijači Slobode PS i počeli da ih gađaju kamenicama i staklenim flašama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Policija je intervenisala, ali su se navijači Slobode oglušili o usmena naređenja i nastavili da gađaju navijače Crvene zvezde, ali i policajce. Kad su krenuli da se fizički obračunaju sa navijačima Crvene zvezde, policija je ispalila više hitaca iz pištolja u vazduh, posle čega su se navijači Slobode razbežali po okolnoj šumi.
Oštećeno je jedno službeno i tri putnička vozila, prozorska stakla i crep na dve kuće.
Protiv pet lica podnete su prekršajne prijave, radi se na identifikovanju i pronalaženju ostalih učesnika u narušavanju javnog reda.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.