Užas kod Knina: Tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Užas kod Knina: Tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde

U Biskupiji kod Knina u kafiću u kojem su okupljeni gledali utakmicu Crvene zvezde i Jang bojsa dogodio se teži incident. Privedeno je više osoba.

Foto: MONDO/Mario Milojević - ilustracija

Petnaest maskiranih osoba je upalo u kafić i napalo ljude koji su gledali utakmicu, a među njima je bilo i žena i dece, javljaju hrvatski mediji.

Petoro povređenih je prebačeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u bolnicu 'Hrvatski ponos' u Kninu, a među njima je i vlasnik kafića koji je dobio flašom u glavu i njegova supruga, i jedno devetogodišnje dete.

Strah i dalje živi u Kninu (FOTO)

Policija traga za napadačima, a prema dosadašnjim informacijama, moguće je da se radi o osobama koje nisu s područja Knina i okoline.

Portparolka Crvene zvezde pogođena FLAŠOM!

Sličan incident se dogodio i u Đevrskama, gde je u kafiću u kojem se gledala utakmica bilo "prozivka" uglavnom po nacionalnoj osnovi. Vlasnik kafića je i fizički napadnut.

Nekoliko osoba je ušlo u lokalni kafić i provociralo goste koji su gledali utakmicu.

Hrvatski mediji objavili su fotografiju demoliranog kafića u Biskupiji, a pogledajte je OVDE.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petoro u bolnici

Izvor: B92, 22.Avg.2019

Knin -- Grupa maskiranih napadača upala je u kafić kod Knina i fizički napala goste koji su gledali utakmicu Crvene zvezde. U tuči povređeno pet osoba i jedno dete...Kako navodi hrvatski portal Index.hr, incident se dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali...

Nastavak na B92...

INCIDENT U KNINU TOKOM UTAKMICE "CRVENE ZVEZDE": Napadači tukli goste kafića, vlasnik pogođen flašom u glavu, među povređenima i dete

Izvor: Večernje novosti, 22.Avg.2019

Iz policije su naveli da je u mestu Udzolje na području Knina u 22.30 nekoliko nepoznatih osoba verbalno i fizički napalo vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar Policija je privela više osoba koje se dovode u vezu sa napadom na goste kafića kod Knina koji...

Nastavak na Večernje novosti...

Hrvatski ministar o napadu kod Knina: Ovo je sramota

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Avg.2019

ZAGREB - Hrvatski ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je da prema njegovim informacijama niko od napadnutih osoba kod Knina, koji su u kafiću gledali prenos utakmice Crvene zvezde i Jang Bojsa, nije životno ugrožen, ali je sramota što se takav incident dogodio.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.