Uvalin: Previše bacanja za Široki

Izvor: B92, 06.Dec.2010, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uvalin: "Previše bacanja za Široki"

Crvena zvezda je na teškom gostovanju u Hercegovini protiv Širokog bila nadomak pobede, ali je domaćin ipak slavio 78:75.

Trener 'crveno-belih' Mihailo Uvalin istakao je nesrazmeran broj penala u korist domaćina - 32:7.

"Utakmica je bila teška i neizvesna, skoro svih 40 minuta na rezultatskoj klackalici. U poslednjoj četvrtini promašili smo četiri otvorena šuta iz izglednih pozicija. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Malo mi smeta velika razlika u broju izvedenih slobodnih bacanja u korist domaćina".

"Ne mogu da kažem da su moji igrači težili u poslednjoj deonici težili samoisticanju, ali na kraju nismo uspeli da skinemo taj "kamen s leđa" na gostovanjima", dodao je Uvalin.

Trener Širokog Ivan Velić je istakao da su obe ekipe zaslužile da trijumfuju.

"Stvorio se utisak da smo mi favoriti protiv Zvezde. Još jednom ponavljam, ovo je vrlo jaka liga, izjednačeno takmičenje u kojem nema favorita i svako može svakoga da pobedi. Poslednjih 10 minuta odigrali smo kako bi trebalo da igramo i zato smo pobedili. Da je i Zvezda pobedila ne bi bilo nezasluženo".

Široki je trenutno sedmi na tabeli sa šest pobeda i četiri poraza, dok je Crvena zvezda poslednja sa skorom 2-8.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.