Utakmica prekinuta zbog slike sudija sa fantomkama

Izvor: Studio B, 30.Nov.2013, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utakmica prekinuta zbog slike sudija sa fantomkama

Utakmica između fudbalera OFK Beograda i Crvene zvezde na Karaburmi prekinuta je danas zbog transparenta i slike na severnoj tribini stadiona. U nastavku, Zvezda je pobedila OFK Beograd sa 2:1

Glavni arbitar utakmice Milan Jeremić prekinuo je susret u 21. minutu pošto su navijači Zvezde istakli sliku na kojoj su nacrtane fudbalske sudije sa puškama u rukama i fantomkama na glavama.

Ispod slike stajao je transparent na kojem je pisalo: "Ne tolesrišemo više", >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << čime su navijači izrazili nezadovoljstvo radom predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića.

Slika je skolonjena posle osam minuta, posle čega je utakmica nastavljena.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su OFK Beograd sa 2:1 u 14. kolu Super lige Srbije.

Golove za Zvezdu postigli su Dragan Mrđa u 43. minutu i Miloš Ninković u 80, dok je jedini gol za klub sa Karaburme postigao Aleksandar Čavrić u 55. minutu meča.

Ekipe su imale po nekoliko prilika u prvom poluvremenu, a najbolju je propustila Zvezda kada je Ninković u 40. minutu posle udarca sa 20 metra pogodio prečku.

Zvezda je povela tri minuta kasnije posle odličnog prodora Nikole Mijailovića po levoj strani. Levi bek Zvezde je prošao Stevana Batesa i Sašu Zđelara, ubacio loptu u petarac, gde je Mrđa ostao sam i lako postigao pogodak.

Gosti su se početkom drugog poluvremena povukli, a OFK Beograd je preko Čavrića, a na asistenciju Ješića, izjednačio.

Čavrić je u 69. minutu imao priliku da preokrene rezultat, pošto je izašao sam ispred Bobana Bajkovića, ali mu je golman zvezde ušao u šut i odbranio.

U 80. minutu Zvezda je povela, a strelac je bio Ninković sa penala. Minut ranije Vasiljević je povukao Mrđu u šesnaestercu, a glavni sudija Milan Jeremić u prvom trenutku nije pokazao na penal, već je to učio posle intervencije sudije iza gola OFK Beograda.

U samom finišu meča domaća ekipa je imala priliku da izjednači, ali je Miljan Škrbić slabo šutirao.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.