Uručena protestna nota predstavniku Hrvatske

Izvor: B92, 10.Feb.2019, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručena protestna nota predstavniku Hrvatske

U MSP Srbije otpravniku poslova Ambasade Hrvatske u Beogradu uručena je protestna nota povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu.

To je saopštilo ministarstvo.

"Ministarstvo spoljnih poslova izrazilo je duboku zabrinutost i razočarenje zbog napada na vaterpoliste Crvene zvezde", navodi se u saopštenju.

Dačić je ranije danas rekao za televiziju Prva da je to posao i obaveza minisitarstva "bez obzira što su usledile reakcije iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Hrvatske".

Četvoricu vaterpolista Crvene zvezde su huligani juče napali u jednom kafiću u Splitu, zbog čega je otkazana utakmica sa domaćim Mornarom a Zvezda se vratila u Beograd.

Predsednca Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović istakla je povodom napada na vaterpoliste Crvene zvezde da je svako nasilje neprihvatljivo. Napad na vaterpoliste osudila je i Vlada Hrvatske, kao i gradonačelnik Splita Anto Krstulović Opara i Olimpijski komitet Hrvatske.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.