Uroš Spajić: Pobeda protiv Hajduka naša obaveza

Izvor: Kurir, 03.Apr.2013, 07:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uroš Spajić: Pobeda protiv Hajduka naša obaveza

Štoper crveno-belih smatra da će Crvena zvezda sigurno upisati bodove protiv Hajduka iz Kule

Zvezda je to.

Mladi defanzivac Crvene zvezde Uroš Spajić očekuje pobedu u današnjem meču (17.30) protiv Hajduka iz Kule. Trener Rikardo Sa Pinto najavio je promene u timu jer neće igrati povređeni Nenad Milijaš, Luka Milivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i Ognjen Ožegović.

- Naša obaveza je da pobedimo! Doći će mnogo navijača i treba da ih nagradimo. Moraćemo da se zategnemo jer se Hajduk dobro pokazao protiv Partizana - rekao je Spajić.

Trener Rikardo Sa Pinto je vrlo dinamičan. Na treninzima demonstrira, savetuje, a ekipa je protiv Radničkog prvi put ove sezone igrala borbeno svih 90 minuta.

- Trener ima dobru energiju i prenosi je na nas. Oseća svakog fudbalera. Ako se svaki igrač bori u nekom timu, onda je to Zvezda. Tako mora da bude u svakom meču, a ubeđen sam da će s vremenom biti sve bolje - istakao je Spajić i prokomentarisao mogućnost da u paru zaigra sa Maksimovićem, s kojim se zakačio posle poraza od Vojvodine:

- Raščistili smo to odavno! On je deo tima.

(A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.