Urnebesna komedija - Gde su bili fudbaleri Čukaričkog pred meč sa Zvezdom?

Izvor: Sportske.net, 14.Dec.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Urnebesna komedija'' - Gde su bili fudbaleri Čukaričkog pred meč sa Zvezdom?

Zanimljiva informacija stigla je danas iz Čukaričkog.

Ekipa Čukaričkog sutra će od 15 časova gostovati Crvenoj zvezdi na ''Marakani'' i tako staviti tačku na prvi deo sezone.

Kako bi vreme do ove utakmice učinili zanimljivijim, ''Brđani'' su sinoć odlučili da u kompletnom sastavu, zajedno sa članovima stručnog štaba, odu na jednu pozorišnu predstavu.

Odlučili su se za ''Idealnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << polovinu'' u Akademiji 28.

Tim povodom Čukarički je na svom sajtu objavio da su posle ove ''urnebesne komedije'' svi napustili pozorišnu salu u mnogo boljem rasooloženju.

''Dva dana uoči meča protiv Crvene zvezde na stadionu 'Rajko Mitić', fudbaleri i stručni štab Čukaričkog bili su u pozorištu.







Izbor je pao na predstavu 'Idealna polovina' u Akademiji 28, u kojoj glume Olga Odanović, Milan Kalinić, Vučić Perović i Anastasia Mandić.







Uživali su u urnebesnoj komediji i najmlađi prvotimci Brđana, ali i oni najstariji, a svi su sa osmesima napustili inače prepunu pozorišnu salu, s obzirom da se za pomenutu predstavu uvek traži karta više'', navodi se na sajtu Čukaričkog.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.