Uradili smo sve što smo mogli da zadržimo Krasoa

Izvor: B92, 04.Jul.2023, 23:34

"Uradili smo sve što smo mogli da zadržimo Krasoa"

Nekadašnji fudbaler, a sad član uprave Sent Etjena, Loik Perin, govorio je o odlasku Žan Filipa Krasoa u Crvenu zvezdu.

Napadač je prošle sezone bio najbolji strelac i asistent tog tima u Ligi 2, ali je prelazak u Beograd bio previše primamljiv.

Tamo je dobio priliku da igra u Ligi šampiona u sezoni pred nama,

"Uradili smo sve što je bilo u našoj moći da ga zadržimo. Nažalost, za nas ne za njega, izabrao je drugi projekat. Mislim da smo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mu dali dobru ponudu i sa sportskog aspekta, ali je on odlučio da ode na drugo mesto", rekao je Perin.

I njegov nekadašnji kapiten Antoni Brianson žali zbog toga što je napustio klub.

"Bio je važan deo ekipe. Bližio mu se kraj ugovora i u godinama je kada je morao da odluči šta je najbolje za njega. Naše je samo da mu poželimo sve najbolje u nastavku karijere. Nikada se nije štedeo, igrao je punim intezitetom do kraja", istakao je Brianson.

Kraso je već uspeo u najboljem svetlu da se predstavi novim navijačima. Prvenac je stigao u prijateljskom susretu protiv Zenita, koji je crveno-belim doneo trijumf protiv ruske ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.