Unikaha – Crvena zvezda 60:53 (poslednja četvrtina)

Izvor: RTS, 18.Mar.2016, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unikaha – Crvena zvezda 60:53 (poslednja četvrtina)

Košarkaši Crvene zvezde nadomak su plasmana u četvrtfinale Evrolige. Crveno-beli u 11. kolu top 16 faze takmičenja gostuju u Malagi, a pobeda bi dovela crveno-bele na korak do sna.
22.05 - Trojkom Dijaza u poslednjim trenucima treće četvrtine, Unikaha na poslednji veliki odmor odlazi sa prednošću od 60:53.
Nedović i dalje najefikasniji sa 22 poena, dok je na drugoj strani >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Zvezdu pokrenuo Gudurić koji ima 12.
21.54 - Zvezda konačno ulazi u seriju. Dve trojke i zakucavanje Milera u kontri donose Zvezdi "samo" deset poena zaostatka na sredini treće četvrtine - 51:41.
21.46 - Nastavljen meč u Malagi.
21.31 - Nova serija Unikahe, koja na poluvreme odlazi sa prednošću od 43:27.
Nedović najzaslužniji za visoko vođstvo domaće ekipe, postigao je 16 poena.
21.20 - Zvezda je bolje počela drugu četvrtinu, ali Nemanja Nedović, sa 13 postignutih poena, održava prednost Unikahe - 29:21.
21.08 - Malo šta polazi crveno-belima za rukom, kada je napad u pitanju, u prvoj četvrtini, pa Unikaha posle deset minuta igre vodi sa 20:12.
20.55 - Nešto bolji početak domaće ekipe, koja na sredini prve četvrtine ima prednost od 10:4.
20.48 - Počeo je meč u Malagi.

Crvena zvezda ove sezone u Evroligi beleži fantastične rezultate. Do kraja top 16 faze takmičenja ostala su još četiri meča, a crveno-beli u 11. kolu gostuju u Malagi, ekipi Unikahe.
Šampion Srbije je u prošlom kolu savladao ekipu Panatinaikosa, dok je Malaga slavila u Zagrebu protiv Cedevite.
U prvom meču u Beogradu, Zvezda je bez previše muke stigla do pobede, pa nema razloga da ne očekujemo da izabranici Dejana Radonjića mogu do trijumfa i na vrućem gostovanju.
Posle Malage, Zvezdu očekuju gostovanja u Zagrebu i Moskvi, dok će jedini meč na svom terenu igrati protiv turske Darušafake.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štimac: Ovo nam je bilo potrebno!

Izvor: Mondo, 19.Mar.2016, 00:33

Centar Zvezde odigrao je sjajno u pobedi nad Unikahom i dao veliki doprinos trijumfu crveno-belih nad svojim bivšim timom...Doprinos Vladimira Štimca spektakularnoj pobedi Zvezde u Malagi nije merljiv statistikom, koja pokazuje da je "petica" crveno-belih završila meč sa četiri poena, pet skokova...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.