Umivena Marakana - ovako će izgledati prilaz našem najvećem stadionu (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 13.Okt.2017, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umivena Marakana - ovako će izgledati prilaz našem najvećem stadionu (FOTO)

Projekti su već izrađeni, radovi uskoro počinju...

Radovi na sređivanju stadiona Rajko Mitić traju sada već mesecima. Centralni teren je obnovljen, a u toku je postavljanje novih stolica na tribinama. Iza južnog dela stadiona rade se novi tereni, obnavljaju stari, a postavljeni su i novi reflektori koji će omogućiti dečacima iz omladinske škole Crvene zvezde da treniraju i u popodnevnim, odnosno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << večernjim terminima.

Iza severne tribine stadiona takođe se obnavljaju tereni, a u toku su i radovi na izgradnji hale koja će biti zatvorena. U okviru "radne akcije" koju su pokrenuli zvezdaši planirana je i izgradnja stepeništa i uređenje platoa iza severne trebine. U tu akciju uključili su se i prijatelji iz saobraćajnog instituta CIP, pa su već izradili projekat.

Juče je u prostorijama kluba održana prezentacija kojoj su prisustvovali članovi rukovodstva kluba i zvezdaši pokretači radne akcije. Takođe, urađen je i projekat potpornih stubova iza severne tribine.

A evo i kako bi ubuduće trebalo da izgleda prilaz našem najvećem stadionu:

(foto: crvenazvezdafk.rs)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVETSKI IZGLED: Najveći srpski stadion dobija ono što imaju skoro svi čuveni stadioni na svetu (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Okt.2017

I to sve u sklopu ‘radne akcije’ koju su pokrenuli navijači Crvene zvezde.. . Zvezda se odlučila na veliku rekonstrukciju svog doma, počelo je radovima unutar stadiona, a sada se to širi i izvan.. Obnovljen je centralni teren, a u toku je postavljanje novih stolica na tribinama. Što se spoljašnjeg...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.