Umalo završio na klupi Zvezde, sada ima novi angažman!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo završio na klupi Zvezde, sada ima novi angažman!

Slovenac u dobro poznatoj sredini.

Nakon odlaska Grofa Božovića sa klupe Crvene zvezde, mnoga trenerska imena su povezivala sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Jedno od nijh bio je tadašnji trener Rijeke Matjaž Kek.

Slovenac je prethodno osvojio titulu sa Riječanima prekinuvši dominaciju Dinama iz Zagreba, ali je izbor pao na Vladana Milojevića.

Kek je u oktobru ove godine podneo ostavku na mestu hrvatskog tima zbog loših rezultata, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije dugo čekao na nov angažman.

Danas je potvrđeno da će Matjaž Kek predvoditi reprezentaciju Slovenije u narendom kvalifikacionom ciklusu za Evropsko prvenstvo.

On je već predvodio "Zmajčeke" od 2007. do 2011. godine, a godinu dana nakon plasmana na Mundijal u Južnoj Africi obe strane su se sporazumno razišle.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.