Ulaznice za meč Zvezda - Budućnost od nedelje u prodaji

Izvor: B92, 20.Apr.2019, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za meč Zvezda - Budućnost od nedelje u prodaji

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da će prodaja ulaznica za peti meč finala ABA lige protiv Budućnosti početi u nedelju, 21. aprila.

Poznato je da će Zvezda u ponedeljak od 19.00 u dvorani "Aleksandar Nikolić" dočekati Budućnost u meču koji će odlučiti šampiona ABA lige.

"Interesovanje za ovaj meč je nezapamćeno i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvena zvezda bi, na osnovu trebovanja i zahteva zainteresovanih navijača, mogla da popuni i stadion 'Rajko Mitić'", navodi se na sajtu crveno-belih.

Karte će za taj meč će se prodavati od nedelje u 12.00 u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Cena ulaznica za tribine A, B, C i D je 500 dinara, za parter B je potrebno izdvojiti 800, za belu ložu 1.000, za plavu 1.200, a za VIP ložu 1.500 dinara. Karte za mesta pored terena koštaju od 3.000 do 6.000 dinara.

Zvezda je u saopštenju podsetila da je pri kupovini ulaznica potrebno priložiti ličnu kartu i da jedna osoba može da kupi maksimalno dve karte.

Klub je istakao i da nijednom navijaču Budućnosti "sa ili bez obeležja kluba" neće biti omogućen ulaz u dvoranu "bez obzira da li on došao organizovano ili samoinicijativno".

"Takođe, kao i pred utakmice 1 i 2, neće biti dozvoljeno grupisanje pripadnika delegacije Budućnosti u obližnjim lokalima, niti će im biti dozvoljen pristup dvorani. U skladu sa reciprocitetom, 3 (TRI) člana delegacije Budućnosti, bez dodatnih članova, biće u prilici da uđu u dvoranu", navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda: Nezapamćeno interesovanje, napunili bismo Marakanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2019

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je interesovanje za majstoricu protiv Budućnosti u finalu plej-ofa ABA lige nezapamćeno i da bi bez problema napunili "Marakanu"..."Karte za petu finalnu utakmicu između Crvene zvezde mts i Budućnost Voli prodavaće se u nedelju od 12 časova...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.