Ulaznice za Delije i u Danskoj

Izvor: Mondo, 11.Avg.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaznice za Delije i u Danskoj

Navijači Crvene zvezde karte za utakmicu sa Kopenhagenom moći će da kupe i u Danskoj.

U utorak od 20 časova (prenos na TV Arena Sport 1) fudbaleri Crvene zvezde igraće u Danskoj protiv Kopenhagena revanš utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Beogradski duel završen je 1:1, a pobednik će pored prilike da se preko još jedne prepreke (švajcarskog Jang Bojsa) domogne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << elite, imati garantovano mesto u Ligi Evrope.

Crveno-beli su od domaćina dobili 1.750 ulaznica, koje su prethodnih dana prodavane u Beogradu, a ono što je ostalo, Delije će moći da kupe na dan utakmice od 13 do 17 časova u hotelu Imperial u Kopenhagenu. Cena je 20 evra.

Stadion Parken prima 38.065 gledalaca, a očekuje se da u utorak bude popunjen do poslednjeg mesta.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danac i dalje uživa u penalu protiv Zvezde: Naježim se svaki put kada vidim snimak

Izvor: 011vodič.com, 11.Avg.2019

U utorak od 20 časova fudbaleri Crvene zvezde igraju revanš meč 3. kola Lige šampiona protiv Kopenhagena u Danskoj, a možda i najveća pretnja po crveno-bele biće 20-godišnji Jonas Vind.. Kvota u MaxBetu na pobedu Kopenhagena protiv Crvene zvezde je 1.95.. On se srpskoj publici predstavio tako...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.