Uhapšen Slobodan Pavlović, potencijalni kupac “Porečja”

Izvor: juGmedia, 17.Feb.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen Slobodan Pavlović, potencijalni kupac “Porečja”

BJELJINA / LESKOVAC – Vlasnik Pavlović banke Slobodan Pavlović, sa kojim je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović ozbiljno pregovarao da kupi “Porečje” iz Vučja, uhapšen je na putu iz Trebinja za Bjeljinu, javlja televizija N1.

Pavlović je uhapšen po nalogu Tužilaštva BiH u vezi sa dodelom kredita predsedniku RS Miloradu Dodiku za kupovinu vile na Dedinju. Slučaj je pokrenut nakon što je Srpska demokratska stranka (SDS) podnela  krivičnu prijavu protiv Dodika, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Pavlovića i još nekoliko službenika banke zbog malverzacija oko dodele kredita kojim je Dodik pokušao da pokrije poreklo novca za kupovinu vile u Beogradu.

Pavlović je u novembru 2014. godine boravio u Leskovcu i sa gradonačelnikom razgovarao o mogućoj kupovini nekadašnjeg giganta u preradi voća, ali je taj sastanak bio otvoren samo za nekolicinu medijskih kuća, što je tada izazvalo revolt novinara ali i opozicije.

Tada je Pavlovića gradonačelnik predstavljao kao velikog investitora iz Čikaga.

Za mene je gospodin Pavlović uspešan biznismen i vrlo poštovan u krugovima u Americi i Srbiji, čovek koji ima svoju viziju. Svako ko želi da dođe u naš grad, uvek je dobro došao“, kazao je tada.

Nekoliko meseci kasnije, prvi čovek Leskovca je sa svojim saradnicima uzvratio posetu Pavloviću u Bjeljini.



Među potencijalnim kupcima “Porečja”, pored Slobodana Pavlovića, su i MK grupa Miodraga Kostića, „Delta agrar“, „Lenad“ iz Pirota, dve bugarske firme, “Mladost” iz Niša i leskovačka preduzeća „Jugprom“ i „Fungo jug“, koja, inače, koriste skladišne prostore ove fabrike.

(Kraj) dum

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

'Povratak otpisanih' - Ovako Partizan najavljuje 'Kup Koraća'! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Feb.2016

Zvanični "You Tube" kanal KK Partizan NIS objavio je video najavu za završni turnir "Kupa Radivoja Koraća" koji šalje nedvosmislenu poruku navijačima...Završni turnir "Kupa Radivoja Koraća" na programu je od 18. do 21. februara u Nišu, a najtrofejniji srpski klub pokušaće da prekine trogodišnju...

Nastavak na Sportske.net...

Mega Leks u polufinalu Kupa Koraća

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2016, 04:46

Košarkaši Mega Leksa plasirali su se u polufinale završnog turnira Kupa Radivoja Koraća u Nišu, pošto su večeras sa 78:61 (13:17, 22:15, 24:20, 19:9) savladali Konstantin...Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Rade Zagorac i Đorđe Simeunović sa po 15 poena, 13 je postigao Ognjen Jaramaz,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.