Ubedljiv poraz Crvene zvezde Beograd u Podgorici

Izvor: Studio B, 11.Okt.2011, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljiv poraz Crvene zvezde Beograd u Podgorici

Košarkaši Crvene zvezde Beograd izgubili su večeras u Podgorici od domaće Budućnosti sa 79:64 (26:18, 20:21, 5:30, 13:10) u utakmici 2. kola regionalne Jadranske lige.

Crveno-beli su veći deo prvog poluvremena imali prednost od deset poena, a na odmor su otišli sa vođstvom 46:39.

U trećoj četvrtini dogodilo se upravo ono na šta je pre utakmice upozoravao trener beogradskog tima Svetislav Pešić. >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Njegovi igrači nisu uspeli da održe kontinuitet dobre igre i u toj deonici postigli su samo pet poena, dok su Podgoričani dali 30.

Poslednju četvrtinu obeležio je mali broj poena na obe strane, a gosti su je rešili u svoju korist sa 13:10, što je bilo dovoljno samo da se smanji razlika na 15 poena. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Nikola Vučević sa 16 poena i 18 skokova, dok je Nikola Dubljević dodao 14, a Džermejn Anderson 11 poena.

Zvezdu je predvodio Bojan Subotić sa 15 poena, Andreja Milutinović je ubacio 13, a Bojan Radetić 12 poena.

Crveno-beli su u prvom kolu kao domaćin bili bolji od Hemofarma sa 104:89, dok je Budućnost poražena u Zagrebu od Cedevite sa 62:92.

U 3. kolu Zvezda u subotu dočekuje Olimpiju iz Ljubljane, dok će Budućnost gostovati u Zagrebu kod istoimenog tima.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: Sudije pokušavale da nas vaspitavaju

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Okt.2011

. Svetislav Pešić, trener Crvene zvezde, na konferenciji za štampu posle meča prvo je čestitao ekipi Budućnosti na pobedi, a potom nastavio:. – Što se tiče naše igre evidentno je da imamo probleme. Opet smo pokazali dva lica, prvo poluvreme je bilo dosta dobro, brzo smo se adaptirali na igru...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Pešić: "Imamo probleme"

Izvor: B92, 11.Okt.2011

Crvena zvezda Beograd očajno je odigrala samo jedan period u Podgorici, ali i to je bilo dovoljno za poraz od Budućnosti 79:64...Trener 'crveno-belih' Svetislav Pešić istakao je posle prvog poraza u sezoni da je tim pokazao dva lica u "Morači"..."Evidentno je da imamo probleme. Opet smo pokazali...

Nastavak na B92...

Pešić: ''Sudije želele da nas vaspitavaju''

Izvor: Sportske.net, 12.Okt.2011, 01:40

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd, Svetislav Pešić rekao je nakon ubedljivog poraza svoje ekipe u Podgorici od Budućnosti da je kriterijum suđenja bio veoma neobičan.

Nastavak na Sportske.net...

Uživo: Helios dugo vodio, Partizan preokrenuo 24:17

Izvor: Blic, 12.Okt.2011

Košarkaši Partizana igraju na svom parketu protiv Heliosa iz Domžala u okviru 2. kola ABA lige i posle prvog poluvremena imaju ubedljivu prednost od 20 poena razlike 46:26 - (24:17, 22:9)...Nakon odlične igre i pobede u Zagrebu, crno-beli su ugostili Helios u "Pioniru", gde je u prvih deset minuta...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.