UŽIVO (poluvreme): Zvezda u velikom zaostatku, Lukić duplirao prednost TSC-a (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 14.Jun.2020, 17:20

UŽIVO (poluvreme): Zvezda u velikom zaostatku, Lukić duplirao prednost TSC-a (VIDEO)

Crveno-beli danas igraju u Senti u prvoj utakmici posle poraza u derbiju Želi Crvena zvezda da se iskupi navijačima za poraz u derbiju u prethodnom kolu. Prilika za to je danas u Senti.Dejan Stanković je kombinovao tim protiv TSC-a, pa su tako od starta šansu dobili mladi Nikolić i Gavrić, dok napad predvodi Tomane.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.SASTAVI:TSC: Filipović - Varga, Babić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Antonić, Đurić - Zec, Grabež, Tomanović, Tumbašević - Silađi, LukićZVEZDA: Borjan - Pankov, Degenek, Babić, Gajić - Nikolić, Jovičić - Gavrić, Ivanić, Vukanović - TomanePRVO POLUVREMEUtakmica u Bačkoj Topoli je počela vatrometom. Domaćini su organizovali vatromet u čast igrača koji su obezbedili četvrto mesto i plasman u Ligu Evrope.Zvezda je ta koja diktira tempo igre na startu meča. Lopta je uglavnom u posedu crveno-belih, ali za sada nema velikih uzbuđenja.GOOOL - Domaćin vodi. Dobar centaršut, Varga je ostao usamljen na oko sedam-osam metara i glavom zakucao loptu u mrežu.Mogla je Zvezda brzo do izjednačenja. Gajić se našao u odličnoj poziciji, umesto centaršuta je odlučio da proba da iznenadi Filipovića, šutirao je, ali je čuvar mreže domaćina bio na pravom mestu i uspeo, uz malo sreće, da interveniše.GOOOL - Babić je napravio faul na oko 17-18 metara. Lukić se namestio, lopta je prilikom izvođenja slobodnog udarca dokačila Vukanovića, promenila pravac i prevarila Borjana. TSC je duplirao prednost.Velika šansa za Zvezdu. Vukanović nije uspeo da šutira kako treba, Gajić je ostao sam, šutirao pored golmana, ali su defanzivci domaćeg tima sa gol linije izbacili loptu i sprečili siguran pogodak.Tempo je značajno opao u poslednjih nekoliko minuta. Ukazivala se i pomoć kratko jednom igraču domaćina. Pripretio je Silađi ozbiljno u 42. minutu. Gotovo iz mrtvog ugla je šutirao i dosta namučio Borjana.Igraće se još dva minuta u prvom delu. Ivanić se našao u dobroj prilici, ali je iz voleja šutirao daleko preko gola. Poslednju šansu su crveno-beli imali posle kornera, Degenek je dobro šutirao, Filipović još bolje intervenisao.Kraj prvog poluvremena. Zvezda ima dva gola zaostatka u Senti.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Zvezda ima poruku za PRAVE Zvezdaše! (video)

Izvor: Sportske.net, 14.Jun.2020

Nije danas lako crveno-belima, ali....Crvena zvezda je četiri dana posle poraza od Partizana u Kupu poražena i od TSC-a u prvenstvenom meču u Senti (2:1)...Ali, iako raspoloženje među navijačima crveno-belih sada nije na zavidnom nivou, u Zvezdi očekuju da će sve da dođe na svoje mesto narednog...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.