Raštimovana Zvezda lako pala u Bolonji – Nejpir zakasnio na utakmicu

Izvor: B92, 20.Okt.2023, 19:32

Raštimovana Zvezda lako pala u Bolonji – Nejpir "zakasnio na utakmicu"

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Virtusa kao gosti u meču 4. kola Evrolige rezultatom 85:79 što im je treći neuspeh ove sezone u elitnom takmičenju.

Domaći tim je već u prvoj deonici kreirao 15 poena razlike i maltene čitav meč imao dvocifreno vođstvo, sve do samog kraja kada je, umalo, Zvezda režirala čudo.

Ali nije ga zaslužila večeras.

Najefikasniji kod Zvezde bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Šabaz Nejpir koji je gro svojih poena postigao u drugom poluvremenu, ukupno je nanizao 23, doduše može sebi prilepiti i etiketu tragičara pošto je na -4 i ubacivanu lopte sa strane, dodao u ruke Dobriću i praktično tim potezom odneo sve nade crveno-beilma da mogu do veleobrta.

Zvezdina briga je i povreda Nemanje Nedovića koji se u 2/4 uhvatio za zadnju ložu i izašao iz igre, za dodatnu glavolbolju ekipe.

Danas-sutra biće poznato kakav je stepen povrede i kolika pauza ga čeka.

Sve o meču iz Bolonje možete da pročitate ovde.

Trener Duško Ivanović je nakon meča rekao da je vrlo loš šut za tri poena u prvom poluvremenu prelomio utakmicu.

Sada raste i pritisak na Ivanovića koji ide na noge Partizanu u narednom kolu sa bilansom 1-3, koliko imaju i crno-beli.

Utiske o meču, tačnije o namernom faulu na Davidovcu, dao je i Ognjen Dobrić.

Sve najzanimljivije detalje sa meča u Bolonji mogli ste pratiti u BLOGU na B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.