Bahar može biti zadovoljan – Zvezda silovita protiv Nefčija

Izvor: B92, 08.Jul.2023, 17:38

Bahar može biti zadovoljan – Zvezda silovita protiv Nefčija

Fudbaleri Crvene zvezde slavili su i u drugoj utakmici na turniru u Sankt Peterebrugu, jer su sa 4:0 pobedili ekipu Nefčija.

Crveno-beli su tako stigli do šestog boda na ovom turniru, i do kraja im je ostalo još da odigraju protiv Fenerbahčea (12. jula).

Golove za ekipu Baraha Bahara su postigli Mirko Ivanić, Stefan Mitrović i Usman Bukari.

Od samog starta meča se videlo da su crveno-beli bolja ekipa. Zvezda je dominirala na terenu u prvih 45 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmice, Bahar je počeo meč u sistemu 3-4-1-2, kao i na meču protiv Zenita, jedina promena je bila ta što je ovaj meč od početka počeo Žan Filip Kraso.

Inicijativa crveno-belih se isplatila već u devetom minutu meča, kada je posle prvog napada fudbalera Nefčija, pukla kontra na drugoj strani, koju je povukao Mirko Ivanić, koju je na kraju i pretvorio u gol, jer je loptu poslao u donji desni ugao gola Nefčija, tako da je i Ivanić postigao prvi gol kao i na utakmici protiv Zenita.

Nastavila je Crvena zvezda u istom ritmu i posle uvodnog gola, a samo desetak minuta kasnije je došao i drugi gol.

Lopta je stigla do Stefana Mitrovića na desnoj strani, koji je posle dobrog prijema ušao u kazneni prostor i loptu uputio u donji levi ugao gola Nefčija.

I kada su svi mislili da će se tako završiti prvo poluvreme, Usman Bukari je postavio 3:0 na semaforu. Fudbaler iz Gane je prošao po desnoj strani posle sjajnog pasa Mitrovića, i lagano savladao golmana Brkića.

Barak Bahar je dosta izmenio sastav u drugom poluvremenu i samim tim je i ritam meča malo opao.

Trudili su se fudbaleri Nefčija da ostave malo bolji utisak, jer u prvom poluvremenu nisu uputili nijedan šut ka golu Crvene zvezde.

Bili su tu povremeni izleti ka golu Popovića koji je branio drugo poluvreme, i dobro se pokazao drugi golman Zvezde, a bilo je i opasnih pokušaja, Mahmudova i Alijeva, ali mreža Crvene zvezde je ostala netaknuta na ovoj utakmici.

Konačan rezultat je postavio Jovan Šljivić u 81. minutu kada je posle jedne polukontre loptu poluvojem poslao u mrežu gola Nefčija.

Crvena zvezda do kraja turnira u Sankt Peterburgu igraju protiv Fenerbahčea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ZVEZDA POKAZALA MOĆ: Šampion Srbije u kombinovanom sastavu ubedljiv protiv Nefčija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2023

Lako do trijumfa...Fudbaleri Crvene zvzede pobedili su ekipu azerbejdžanskog Nefčija sa 4:0 u prijateljskom meču u okviru priprema za novu sezonu Superlige Srbije...Posle prvih 45 minuta Zvezda je vodila sa 3:0, a od samog starta šampion naše zemlje nametnuo je svoj ritam, što se isplatilo već...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.